Yhteystiedot

Pirka-Kenkä Oy (Y-0601330-4)
Eevantie 2 A
35320 Hirsilä

Puh. 040 544 3598 / 03 3341951
info@pirka-kenka.com

Pirka-Kenkä on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani, joka hoitaa asiat avoimesti ja yrityksen lakisääteiset
velvoitteet ovat ajantasalla.

Verkkolaskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite: FI1353110020068410
Välittäjän tunnus: OKOYFIHH
Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä


Pirka-Kenkä Oy perustettiin vuonna 1982 Orivedellä, kaupungissa, joka tunnettiin aikoinaan ”suutarien mekkana”, suomalaisen kenkäteollisuuden keskuksena. Kukoistusajasta muistuttaa yhä keskustassa sijaitseva, kuvanveistäjä Aimo Tukiaisen patsas ”Kenkälintu”.
Muuttuvan maailman tuulissa suomalainen kengänvalmistuksen osaaminen uhkasi kadota kokonaan, mutta Orivedellä se säilyi. Pirka-Kenkä Oy:n toiminta jatkuu samassa kaupungissa edelleen.

40 vuoteen on mahtunut paljon. Pirka-Kenkä on valmistanut muun muassa sandaaleita lapsille ja suojakenkiä hävittäjähuoltajille. Yrityksellä on ollut olennainen rooli myös urheilumaailmassa: tuotantoon on kuulunut niin raviohjastajan ajokenkiä, laskuvarjohyppääjän tarkkuushyppykenkiä kuin autourheilijan ajokenkiä ja niskatukia. Kokemusta on myös Saudi-Arabian juhlakengistä ja ortopedisten kenkien kokoamisesta.

Taitoa on kertynyt pitkän ajan kuluessa. Pienen yrityksen hiljainen tieto ja taito ovat pysyneet omissa käsissä.
Pirka-Kenkä valmistaa jalkineita, joilta vaaditaan käytössä paljon.

Tämänhetkiseen valikoimaan kuuluvat työterveysjalkineet, erityisjalkineet, potilasjalkineet ja postoperatiiviset hoitokengät ovat löytäneet tiensä myös maailmalle. Uudet tuotteet koekäytetään ja testataan laajasti. Ne siirtyvät valmistukseen vasta, kun tuotteen toimivuus on todettu ja varmistettu.

Pirka-Kenkä Oy valmistaa kestävät tuotteet vastuullisesti ja ympäristön huomioiden. Erinomainen laatu on Pirka-Kengälle itsestäänselvyys.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?